Eventing

‼️‼️ INSCHRIJVEN EVENTING HULSBERG 10 JUNI 2019 ‼️‼️‼️
Startlijsten

Klik hier voor de
voorlopige startlijsten

Het vraagprogramma staat online op mijnknhs.nl. Inschrijven kan vanaf maandag 29 april as. om 8.00 uur. Wees er snel bij, want vol is vol!! Belgische en Duitse deelnemers zijn ook weer van harte welkom. Let op: Belgische deelnemers dienen in te schrijven via de Belgische Sportfederatie.

www.eventinghulsberg.nl

Aftermovie Eventing Hulsberg 2018

AFTERMOVIE EVENTING HULSBERG 2018Wat was het weer een prachtige pinkstermaandag! Geweldig dat jullie massaal de weg naar de eventingweide hebben gevonden. Maar dit evenement zou niet mogelijk zijn zonder onze 350 vrijwilligers die wij onwijs dankbaar zijn! Ook aan onze sponsoren: hartstikke bedankt voor jullie steun! De uitslagen van de wedstrijd zullen vandaag online staan op www.eventinghulsberg.nlMet dank aan RR Pictures voor de mooie beelden en de snelle montage. Klik op kijken in HD.

Geplaatst door Eventing Hulsberg op Dinsdag 22 mei 2018

 

Een geweldig spektakel, georganiseerd door RV Pegasus en Equine Park Hulsberg. Verschillende facetten van de paardensport worden samengebracht in één wedstrijd, zoals dressuur, springen en cross. Daarnaast is er een geweldig showprogramma met voor ieder wat wils.
Ook is er een gezellig strodorp met verschillende leuke stands.
De organisatie bestaat uit een Top Team van mensen die elk jaar weer duizenden bezoekers weten te trekken naar dit zeer unieke evenement.

Eventing Hulsberg is een aantal jaren geleden gestart met de organisatie van een eventingwedstrijd en is inmiddels uitgegroeid tot een evenement dat publicitair in één adem genoemd wordt met Jumping Indoor Maastricht. Er verschijnen dan ook 210 combinaties aan de start in de klassen B, L en M en deze zijn afgevaardigd uit Nederland, België en Duitsland. Ook Tim Lips (Olympisch eventing ruiter) neemt  zelf ook deel aan deze unieke wedstrijd in het Limburgse heuvel landschap. Ook dit jaar bent u weer welkom op maandag 10 juni 2019.

Wij zijn er trots op dit evenement te mogen organiseren en danken alle vrijwilligers en sponsoren die ons steunen bij de realisatie hiervan.

VIND ONS

Wedstrijd terrein langs de kersboomkensweg/wijnandsraderweg te Hulsberg.