Home

Jos en Karin Bemelmans runnen samen een dressuur- en pensionpaardenbedrijf.

Equinepark in Hulsberg bied u diverse faciliteiten, als een prive  Pensionstalling, binnenrijhal, 2 buitenbakken, longeerhallen en ruime weidegang.

Klik hier voor foto’s Equinepark Hulsberg

 

Contact

Contact en Route
Wil u graag vrijblijvend meer informatie?
Neem dan contact met ons op.

Karin & Jos Bemelmans
Wissengracht 45
6336 TG Hulsberg

045-4053842/ 
06-53384934
info@equinepark.nl 

Routeplanner
www.kaart.nl

 

 

 

Agenda

2018

 • Oefenwedstrijd Dressuur:
  Er kan helaas niet meer ingeschreven worden

  Klasse B t/m Grand Prix
  Equine Park Hulsberg
  24 maart 2018
 • Euro Dressuurcup; Inschrijven kan van nu!
  -06 mei 2018            Gangelt (Duitsland)
  -27 mei 2018             Hulsberg (Nederland)
  -10 juni 2018              Kinrooij (België)
  -11 augustus 2018   Finale Equine Park Hulsberg
 • Eventing Hulsberg, 2de pinksterdag
  21 mei 2018
  INSCHRIJVEN voor EVENTING HULSBERG!
  VANAF 03-04-2018 07.00u s’ochtends.
  Zorg dat je erbij bent!
 • Nationaal Dressuur Treffen
  24-27 mei 2018
 • NK Mennen
  14/16 september 2018

Eventing

2de pinksterdag, 21 mei 2018
Wat was het weer een prachtige pinkstermaandag! Geweldig dat jullie massaal de weg naar de eventing weide hebben gevonden. Maar dit evenement zou niet mogelijk zijn zonder onze 350 vrijwilligers die wij onwijs dankbaar zijn! Ook aan onze sponsoren: hartstikke bedankt voor jullie steun!

De uitslagen van de wedstrijd zullen vandaag online staan op www.eventinghulsberg.nl

Aftermovie Eventing Hulsberg 2018

AFTERMOVIE EVENTING HULSBERG 2018Wat was het weer een prachtige pinkstermaandag! Geweldig dat jullie massaal de weg naar de eventingweide hebben gevonden. Maar dit evenement zou niet mogelijk zijn zonder onze 350 vrijwilligers die wij onwijs dankbaar zijn! Ook aan onze sponsoren: hartstikke bedankt voor jullie steun! De uitslagen van de wedstrijd zullen vandaag online staan op www.eventinghulsberg.nlMet dank aan RR Pictures voor de mooie beelden en de snelle montage. Klik op kijken in HD.

Geplaatst door Eventing Hulsberg op dinsdag 22 mei 2018

Een geweldig spektakel, georganiseerd door RV Pegasus en Equine Park Hulsberg. Verschillende facetten van de paardensport worden samengebracht in één wedstrijd, zoals dressuur, springen en cross. Daarnaast is er een geweldig showprogramma met voor ieder wat wils.
Ook is er een gezellig strodorp met verschillende leuke stands.
De organisatie bestaat uit een Top Team van mensen die elk jaar weer duizenden bezoekers weten te trekken naar dit zeer unieke evenement.

Eventing Hulsberg is een aantal jaren geleden gestart met de organisatie van een eventingwedstrijd en is inmiddels uitgegroeid tot een evenement dat publicitair in één adem genoemd wordt met Jumping Indoor Maastricht. Er verschijnen dan ook 210 combinaties aan de start in de klassen B, L en M en deze zijn afgevaardigd uit Nederland, België en Duitsland. Ook Tim Lips (Olympisch eventing ruiter) neemt  zelf ook deel aan deze unieke wedstrijd in het Limburgse heuvel landschap. Ook dit jaar bent u weer welkom op maandag 2de pinksterdag, 21 mei 2018.

Wij zijn er trots op dit evenement te mogen organiseren en danken alle vrijwilligers en sponsoren die ons steunen bij de realisatie hiervan.

VIND ONS

Wedstrijd terrein langs de kersboomkensweg/wijnandsraderweg te Hulsberg.

Dressuur trainingen

U kunt bij ons komen trainen……….
Onze dressuur trainingen staan voor kwaliteit en topsport.
Niet alleen ruiters van hoog niveau zijn welkom. Ook voor beginnende ruiters is het belangrijk om tijdig de JUISTE elementen te leren in de dressuursport.

Ook bemiddelen wij in goede dressuurpaarden en pony’s. Dus bent u op zoek naar een goed paard of pony , schroom dan niet , en bel of mail ons
045-4053842/06-53384934, info@equinepark.nl